Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident pe centură la Gherla. La Piatra Craiului un șofer a zburat de pe drum – FOTO

0 2.522

Prima zăpadă serioasă căzută în această iarnă în județul Cluj a dat serioase bătăi de cap participanților la trafic. Autoritățile au fost luate din nou pe nepregătite de ninsoarea puternică, iar șoferii grăbiți au avut de suferit.

Un accident de circulație în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc sâmbătă după-amiaza pe centura ocolitoare a municipiului Gherla, după ce un autoturism a derapat și al acroșat o altă mașină.

Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale, iar circulația rutieră nu au fost blocată.

Un alt accident de circulație, provocat tot de neadaptarea vitezei la condițiile de drum, în cazul șoselei acoperită că polei și zăpadă, a avut loc în zona Piatra Craiului. Aici, un autoturism a zburat practic de pe carosabil, aterizând la câțiva metri depărtare de șosea.

Participanții la trafic se plâng de faptul că autoritățile clujene au fost surprinse și în acest an de căderile de zăpadă, mai multe drumuri din județ, în special în zona de munte, fiind acoperite de omăt.

Utilajele de deszăpezire sunt în teren, spun reprezentanții autorităților, însă rezultatul intervenției acestora nu se vede decât pe șoselele principale, unde traficul este mai intens. În celelalte zone, însă, peisajul de iarnă este la el acasă, iar șoferii parcurg cu dificultate drumurile înzăpezite.

Bineînțeles, polițiștii sunt și ei în teren cu mai multe echipaje, atrăgând atenția conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de drum, să acorde o atenție sporită în trafic și să-și echipeze mașinile pentru circulația în condiții de iarnă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More