Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident stupid. Student căzut în puțul unui lift

0 1.198

Un accident aproape stupid a avut loc în cadrul unui bal studențesc de absolvire. Un tânăr a căzut în puțul unui lift.

Conform adevărul.ro, dar și a mai multor publicații clujene, un student a căzut în puțul unui lift. Totul s-a întâmplat miercuri noapte, în jurul orei 2:20, în cadrul unui restaurant în construcție de pe raza municipiului Cluj-Napoca. Cei de la adevărul.ro notează că puțul liftului ar fi fost semnalizat, însă studentul, absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA), nu ar fi ținut cont de avertizare și astfel a căzut de la etajul al 2-lea.

De asemenea, reporterii Monitorul de Cluj au semnalizat și ei incidentul. Aceștia scriu despre o oarecare tentativă de mușamalizare a evenimentului deoarece autoritățile nu ar fi semnalat deloc gravitatea acestuia. Aceeași idee apare și la cei de la știridecluj.ro. Ambele publicații afirmă că victima este un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Târgu Mureș, și că întreaga grozăvie s-a petrecut la complexul Wonderland Cluj de pe Calea Turzii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More