Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident surprins LIVE pa Calea Baciului din Cluj-Napoca – VIDEO

0 407

Două autoturisme au intrat în coliziune joi dimineața pe Calea Baciului din Cluj-Napoca, accidentul fiind surprins LIVE de o cameră video instalată pe bordul altui autoturism.

În imagini se poate vedea cum autoturismul Smart iese de pe o străduță secundară dintre blocuri în drumul principal, pe Calea Baciului, unde intră în coliziune cu un autoturism Renault care circula pe drumul cu prioritate, pe direcția Cluj-Napoca spre Baciu.

După impact, autoturismul Renault își continuă deplasarea și se oprește lângă parapetul de metal de pe marginea celuilalt sens de mers.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, dar și polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a acorda asistență persoanelor implicate.

La volanul autoturismului Smart se afla o tânără, care nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Renault. Potrivit acesteia, vizibilitatea pentru a se asigura corespunzător i-a fost obturată de autoturismele parcate în stația de autobuz din zonă. Probabil chiar de autoturismul pe bordul căruia a fost montată camera video care a filmat accidentul.

Sursa Video: Andrei Moldovan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More