Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Accident teribil soldat cu doi morți în Vișeu de Sus

1 606

Un accident rutier cumplit s-a produs vineri seara pe drumul național 18 în cartierul Rădeasa din Vișeu de Sus, Maramureș, acolo unde un autoturism s-a izbit frontal cu o motocicletă. La faţa locului şoferul autoturismului a fost găsit decedat. O scândură din gardul distrus i-a străpuns parbrizul şi l-a ucis pe loc.

Din primele informaţii, şoferul autoturismului a efectuat o manevra de depășire într-o zonă interzisă în care era linie continuă și trecere pentru pietoni şi a izbit în plin un motociclist polonez care circula regulamentar din sens opus. 

În urma impactului extrem de violent motociclistul a fost proiectat peste gardul unei gospodării fiind grav rănit. El a fost preluat de medici și este cu multiple fracturi.

Un medic din Tulcea a murit, după ce o scândură dintr-un gard i-a străpuns parbrizul 

După impact, şoferul autoturismului a ieșit de pe șosea a distrus un gard din lemn pe o porțiune de aproximativ 30 de metri și s-a oprit într-o casă.

La faţa locului şoferul a fost găsit decedat. O scândură din gardul distrus i-a străpuns parbrizul şi l-a ucis pe loc.

Victima a fost identificată în persoana unui medic din Tulcea, în vârstă de 60 ani. Acesta are doi copii, ambii medici la Vișeu de Sus.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Unu spune

    Mare tâmpit inconștient!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More