Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident tragic. O mașină în care se află doi soți și copiii lor, scufundată în Dunăre – VIDEO

0 112

O maşină în care se află patru persoane – doi soţi şi cei doi copii ai lor în vârstă de 6, respectiv 18 ani – a căzut în Dunăre, în judeţul Caraş-Severin, echipaje de pompieri, dar şi scafandri intervenind pentru salvarea victimelor. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă spun că autoturismul se află la o adâncime de nouă metri, iar în apă sunt cel mult cinci grade Celsius. În maşină se mai afla o persoană, care a reuşit să se salveze şi a sunat la 112.

Maşina care a plonjat în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş- Severin, se află la o adâncime de nouă metri, iar în apă sunt cel mult cinci grade Celsius, potrivit echipelor de intervenţie. În maşină se află un bărbat şi o femeie, precum şi copii lor – un tânăr de 18 ani şi un copil de şase ani.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Elena Târlă, a declarat pentru News.ro că bărbatul care a reuşit să se salveze din maşina care a plonjat în Dunăre în dreptul localităţii Coronini a fost transportat la spital.

”Este vorba despre un bărbat de 45 de ani care a reuşit să se salveze, după ce maşina în care se afla a ajuns în Dunăre. Bărbatul a fost transportat la spital. Iniţial, a fost în stare de inconştienţă, însă şi-a revenit după ce i s-au acordat îngrijiri medicale. De la el ştim că în maşină se mai afla o familie – un bărbat şi o femeie şi copiii lor, respectiv un tânăr de aproximativ 18 ani şi un copil de aproximativ şase ani”, a spus Elena Târlă.

Un elicopter SMURD a ajuns la Coronini şi este pregătit să intervină pentru a prelua victimele, după ce acestea vor fi scoase din apă.

De asemenea, un echipaj de scafandri din judeţul Mehedinţi a sosit la locul accidentului şi intervine la această oră pentru a scoate victimele.

Conform sursei citate, maşina s-ar afla la o adâncime de nouă metri, iar temperatura apei este de 4-5 grade Celsius.

ACTUALIZARE:

Scafandrii au oprit căutările celor patru persoane care s-ar afla în maşina care a căzut în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş- Severin, apa fiind foarte rece. Căutările vor fi reluate duminică, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

ACTUALIZARE 2:

”Autoturismul a fost scos din Dunăre, dar în el nu se afla nicio persoană. Scafandrii se vor retrage, urmând ca operaţiunea de căutare să fie continuată de un echipaj cu barcă de la Secţia de Pompieri Moldova Nouă, un echipaj cu o ambarcaţiune de la Poliţia de Frontieră şi unul de la Poliţia Navală”, au declaratreprezentanții ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin, scrie Agerpres.

În maşina care a plonjat sâmbătă, la orele prânzului, în Dunăre, se aflau cinci persoane, după spusele şoferului, care a reuşit să se salveze şi să ajungă la mal. Este vorba de patru persoane, din Sicheviţa, pe care conducătorul auto le transporta în altă localitate – mama, tata şi doi copii, un băiat de 22 de ani şi o fetiţă de aproape trei ani. Niciunul dintre ei, însă, nu a fost, deocamdată, găsit.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More