Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accidente grave pe Autostrada Transilvania. Le-a explodat cauciucul în mers

0 53

autostrada transolvania

La data de 26 aprilie, ora 20:03, pe Autostrada Transilvania, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea unui autovehicul.

În fapt, un bărbat de 39 de ani, din Huedin, în timp ce conducea un autovehicul pe Autostrada Transilvania, dinspre Cluj-Napoca spre Turda, pe fondul unei defecţiuni tehnice (explozia pneului stânga- spate), a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu parapetul metalic care mărginea sensul său de mers.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat de 49 de ani, din  Huedin, pasager în autovehicul şi avarierea autovehiculului.

Pagubele materiale au fost estimate la 15.000 de lei.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru a identifica cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier.

*

La data de 27 aprilie, în jurul orei 14:00, pe Autostrada Transilvania, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane şi avarierea unui autovehicul.

În fapt, o femeie de 30 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe Autostrada Transilvania, pe fondul unei explozii la pneul stânga-spate, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un parapet care mărginea sensul său de mers.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătoarei auto, rănirea uşoară a doi pasageri, un bărbat în vârstă  de 29 de ani şi un minor de 3 ani, din  Cluj-Napoca şi avarierea unui autovehicul.

Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 15.000 lei.

Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor ce se impun.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More