Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accidente în lanț pe drumul spre mare. 21 autovehicule au fost implicate

0 50

Trei accidente care au dus la tamponări în lanț în care au fost implicate aproape 21 de mașini au blocat traficul sâmbătă dimineața pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre mare.

Trei caramboluri au avut loc în această dimineață pe autostradă. Nouă autoturisme s-au ciocnit la kilometrul 109 pe sensul de mers către Constanța. Traficul este blocat, iar echipajele pompierilor au intervenit pentru a scoate mașinile pe banda de urgență.

În zonă se circulă cu viteză redusă, iar șoferii sunt rugați să nu oprească fără motiv pe banda de urgență. O altă tamponare s-a produs în jurul orei 6:30, în care au fost implicate șapte mașini. Din primele informații nu sunt victime implicate în cele două ciocniri. O altă tamponare, în care au fost implicate 5 mașini,  s-a produs la km 106.

„În jurul orei 6:30, la kilometrul 114, în zona Drajna, pe sensul de mers către Constanța, s-a produs o tamponare în care au fost implicate șapte autoturisme. De asemenea, în jurul orei 7:30, la kilometrul 109+900 de metri, s-a produs o altă tamponare în care au fost implicate nouă autoturisme. Autovehiculele implicate au fost scoase pe banda de urgență, însă în zonă se circulă cu viteză redusă. Un alt accident în care au fost implicate cinci autoturisme s-a produs la kilometrul 106, tot pe sensul de mers către Constanța. Circulația de pe banda a doua a fost deviată pe benzile unu și de urgență. Traficul se va întrerupe pentru scurt timp, în momentul în care autovehiculele avariate vor fi scoase pe banda de urgență”,  anunță Centrul Infotrafic.

accident autostrada

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More