Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accidente, salvări de victime și mașină în flăcări la Dej – FOTO/VIDEO

1 93

Simulare accidente campania Alege Viata la Dej (1)

Centrul municipiului Dej s-a transformat azi, la prânz, într-un teatru de operațiuni de salvare. Accidente rutiere, mașini lovite sau incendiate, victime încarcerate, totul în fața zecilor de dejeni curioși să vadă cum decurg operațiunile de salvare ale polițiștilor, pompierilor sau paramedicilor.

Ediția anuală a concursului ”Educație Rutieră”, din cadrul campaniei naționale de prevenire a accidentelor de circulație ”Alege viața”, a debutat la Centrul Cultural ”Arta” din Dej cu prezentarea de materiale cu caracter preventiv, seminar cu caracter interactiv pe teme de circulație, expoziție de desene având tematică rutieraă.

Întreaga acțiune s-a mutat apoi în Piața Bobâlna, spre deliciul celro prezenți. Aici au avut loc simulări ale unor accidente rutiere, cu persoane încarcerate și incendieri auto, cu participarea echipajelor din cadrul ISU Cluj, Salvare, Grupa de Intervenție ISU a liceului ”Al. Papiu Ilarian” Dej.

Întregul eveniment s-a desfășurat sub îndrumarea și cu sprijinul specialiștilor de la Napoca Rally Academy, în frunte cu renumiții piloți de raliu Bogdan Marișca și Deny Ungur.


Simulare accidente campania Alege Viata la Dej by Irina Maxim

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More