Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acoperișuri, anexe și utilaje cuprinse de flăcări

0 99

Potrivit ISU Maremureș, la Asuaju de Jos, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Fărcașa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un utilaj de deszăpezire. Din fericire nu au existat victime.

Militarii băimăreni au fost chemați să lichideze un incendiu în localitatea Tăuții de Sus, unde acoperișul unei case a luat foc. Flăcările au distrus circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn și 4 metri pătrați de tavan din rigips. Tot militarii băimăreni au intervenit pe strada Viilor din municipiul Baia Mare, unde o magazie a fost cuprinsă de flăcări. Focul a distrus circa 16 metri pătrați de mobilier  și 1 metru cub de lemn pentru foc.

Pompierii vișeuani au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum în Petrova. În urma incendiului a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

La Petrova, pompierii sigheteni au intervenit, alături de pompierii voluntari, pentru  lichidarea unui incendiu izbucnit la podul unei case. Flăcările au distrus circa 100 metri pătrați de acoperiș din lemn și diverse obiecte de mobilier.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More