Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

ACS Volei Turda are un nou antrenor

0 282

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” are ca principal obiectiv pentru acest sezon competiţional promovarea în Divizia A1. Pentru atingerea acestui ţel, Bogdan Tănase s-a alăturat staff-ului echipei, ca antrenor principal.

Propunerea a venit din partea Cristinei Pîrv, iar Bogdan Tănase, Bamse, cum este acesta cunoscut în lumea sportului, a acceptat cu entuziasm oferta, deşi recunoaşte că voleiul feminin vine ca o provocare după o carieră performantă în voleiul masculin, atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional, potrivit celor de la Agerpres.

Pentru mine, să antrenez fete este o noutate, dar e o provocare pe care am acceptat-o cu mare plăcere. Am venit să ajut o fostă mare glorie a voleiului care are curajul să investească în voleiul românesc. îmi place foarte mult proiectul şi am decis să mă implic pentru a putea readuce voleiul turdean în prima ligă şi de ce nu, în Cupele Europene. Principalele noastre obiective sunt promovarea în Divizia A1, dar şi a sportivelor locale, a turdencelor, spune Bogdan Tănase.

Bogdan Tănase a evoluat ca antrenor principal în cadrul echipei ACS VM Zalău, ca antrenor principal la CSA Steaua Bucureşti, ca antrenor secund, preparator fizic şi statistician în cadrul clubului VFB Friedrichshafen Voleyball din Germania. Bogdan este doctor în Educaţie Fizică şi Sport, titulatură obţinută în cadrul Universităţii din Piteşti cu lucrarea ‘Strategii instrucţionale privind optimizarea dezvoltării calităţilor fizice condiţionale în voleiul masculin’.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More