Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Act criminal într-un sat de lângă Gherla: Un monstru de om a încercat să ucidă un câine cu furca. A fost oprit de polițiști – VIDEO

0 147

Un caz deosebit de grav de cruzime asupra animalelor a fost semnalat în cursul zilei de azi într-un sat de lângă Gherla.

Un biet câine a fost împuns de zeci de ori cu furca de către un monstru cu chip de om. Bietul animal a avut ghinionul să-i intre în curte, iar bărbatul a pus imediat mâna pe o furcă. Peste 25 de răni cu furca i-au fost provocate sărmanului câine.

În acel moment, un echipaj de poliție trecea prin fața casei ”monstrului”, oamenii legii auzind din stradă urletele de durere ale câinelui. Chiar și la vederea polițiștilor și a vecinilor alertați de țipetele animalului, ”monstrul” a continuat să dea cu furca în câine.

De abia au reușit polițiștii să-l calmeze pe bărbat și să-l oprească din operațiunea continuă de a lovi câinele, oamenii legii apelând apoi la o asociație de protecție a animalelor din Gherla.

Câinele, un mascul în vârstă de aproximativ 2 ani, a fost dus imediat la veterinar, unde medicii au început o luptă contra cronometru de salvare a acestuia. Medicii au fost îngroziți de numărul mare de răni grave care i-au fost provocate câinelui, răni adânci răspândite pe toată suprafața corpului, însă speră că acesta va lupta pentru viața lui și că va supraviețui acestui act de barbarie extremă.

Potrivit reprezentanților asociației gherlene pentru protecția animalelor, ”monstrul” este un bărbat de aproximativ 50 de ani din Bonțida. Acesta a devenit recalcitrant la vederea polițiștilor și ai reprezentanților asociației, pe care ar fi vrut să-i atace cu un briceag.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare pe numele bărbatului, iar asociația gherleană va depune plângere împotriva acestuia pentru rele tratamente aplicate animalelor, bărbatul riscând să facă închisoare pentru fapta sa.

Între timp, câinele a fost preluat de la Gherla și transportat la o clinică veterinară în Cluj-Napoca, unde va rămâne sub supraveghere. Potrivit medicilor, una dintre zecile de înțepături adânci i-ar fi atins și un plămân, astfel că starea acestuia este foarte gravă.

Imagini: Asociația ”Hope for Animals” Gherla

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More