Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acte de huliganism la Gherla. Un bărbat s-a trezit pentru a doua oară cu mașina stropită cu vopsea – FOTO

0 58

Un bărbat din Gherla s-a adresat poliției după ce marți seara și-a găsit din nou mașina stropită cu vopsea în fața casei sale.

S-a mai întâmplat în urmă cu câteva săptămâni, când bărbatul și-a lăsat autoutilitara parcată în fața propriei case. Atunci, întrebând prin vecini dacă știe cineva ce s-a întâmplat sau dacă a văzut pe cineva aruncând cu vopsea pe mașină, bărbatul a intrat într-o altercație cu unul dintre vecini, care-i reproșa că-și parchează autoutilitara în stradă.

De această dată, bărbatul n-a mai rezistat și a sunat la 112. Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, iar proprietarul mașinii a fost invitat la secția de poliție să depună plângere.

În urma sesizării făcute, polițiștii au deschis o anchetă, urmând ca mâine polițiștii alături de proprietar să continue ancheta la fața locului, la lumina zilei.

Autoutilitara gherleanului a fost stropită cu un strat gros de vopsea roșie, atât pe parbriz și pe capotă, cât și pe portiera șoferului.

Potrivit polițiștilor, în acest caz s-a realizat deja un cerc de suspecți, oamenii legii urmând să investigheze legăturile acestora cu evenimentul. Cei care vor fi găsiți vinovați de acest eveniment riscă să se aleagă cu dosar penal pentru distrugere, infracțiune pedepsită cu închisoare de la o lună la 3 ani sau cu amendă.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More