Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiune a mascaților la Dej – Pastile de ecstasy găsite de ofițerii DIICOT asupra unor tineri din Maramureș

0 71

ecsatsy

Două autoturisme în care se aflau opt tineri din Maramureș au fost oprite de agenții de poliție la intrare în Dej dinspre Baia Mare. Imediat au intervenit și ofițerii DIICOT, care au găsit asupra tinerilor mai multe pastile de ecstasy.

Din câte se pare, tinerii intenționau să comercializeze respectivele pastile la un eveniment organizat de un club din Cluj-Napoca. N-au mai ajuns însă la petrecerea cu pricina.

La intrare în Dej, un filtru al poliției rutiere a tras pe dreapta cele două autoturisme, iar apoi mascații de la BCCO, ofițerii DIICOT și câinii specializați în căutarea substanțelor stupefiante au trecut la cercetări.

„Substanțele găsite asupra suspecților sunt ecstasy. Suspiciunea noastră a fost că aveau asupra lor ecstasy și s-a dovedit a fi așa. Au fost destul de surprinși de acțiune și clar nu se așteptau. Tinerii au declarat că drogurile le au pentru consum și o parte din ele urmau să le comercializeze la un eveniment din oraș”, au declarat pentru Ziar de Cluj surse din cadrul DIICOT București.

Cei opt tineri au fost încătușați aseară și duși la audieri, însă, în final, nici măcar unul nu a fost reținut de oamenii legii.

„Asupra unuia dintre tinerii aflați în una din cele două autoturisme oprite în trafic au fost găsite 14 pastile de ecstasy. Față de suspect s-a luat măsura controlului judiciar”, a declarat Mihaela Porime, procuror DIICOT.

Există suspiciunea că tinerii ar fi încercat să vândă drogurile la un eveniment organizat de un club din Cluj-Napoca vineri seara la Sala Polivalentă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More