Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiune a polițiștilor dejeni. A fost vizat fenomenul cerșetoriei

0 1.115

Ieri, 18 august, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej și Secției 5 Rurală, cu sprijinul jandarmilor și a funcționarilor publici din cadrul Primăriei municipiului Dej, au desfășurat o acțiune pe raza localităților și a municipiului.

O atenție deosebită a fost îndreptată în vederea prevenirii faptelor de cerșetorie, în zone aglomerate, spații comerciale și piețe agroalimentare, notează cei de la IPJ Cluj.

Totodată, au fost efectuate verificări privind respectarea măsurilor prevăzute de Legea nr. 55/2020 și a actelor normative referitoare la măsurile de protecție individuală și distanțarea socială, cu prediclecție în mijloacele de transport în comun.

În urma activităților, polițiștii au legitimat aproximativ 100 de persoane și au verificat peste 60 de autovehicule, iar în urma abaterilor constatate fiind aplicate 40 de sancțiuni contravenționale.

De asemenea, pentru nerespectarea normelor rutiere, polițiștii au suspendat dreptul de a conduce în cazul a doi conducători auto, fiind încălcate regulile privind efectuarea manevrelor de depășire, respectiv de acordare a priorității de trecere.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More