Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiune a polițiștilor dejeni. Două permise reținute. Ce sancțiuni s-au mai dat

0 160

Polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej, au desfășurat în cursul zilei de ieri o acțiune, pe raza municipiului și a comunelor arondate, în vederea asigurării unui climat optim de siguranță publică, creșterii gradului de disciplină în rândul participanților la traficul rutier, precum și în scopul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19.

Activitățile au fost desfășurate în sistem integrat, în cadrul intervalelor orare 10.00 – 13.00 și 17.00 – 21.00, efectivele angrenate legitimând, în total, peste 80 de persoane.

Totodată, au fost verificate în trafic 45 de vehicule și controlate mai multe societăți comerciale de pe raza de competență cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul actual al stării de alertă.

Ca urmare a neregulilor constatate în ceea ce privește circulația pe drumurile publice, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în conformitate cu OUG195/2002R.

Astfel, polițiștii au reținut două permise de conducere unor participanți la trafic, pentru nerespectarea regimului legal de viteză și efectuării unei depășiri neregulamentare.

De asemenea, patru persoane au fost sancționate pentru abateri aduse normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în acord cu Legea 61/1991R, iar o altă persoană pentru nerespectarea OG 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More