Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiune amplă a Poliției Rutiere Dej. Toate șoferițele au fost trase pe dreapta – VIDEO

1 2.011

Prima zi de primăvară calendaristică a însemnat și în acest an pentru polițiștii rutieri dejeni un bun prilej de a aduce zâmbetul pe fețele conducătoarelor auto.

Înarmați cu brațe de flori, în loc de temutele carnete cu procese verbale, polițiștii de la Biroul Rutier Dej, în frunte cu șeful acestora, Remus Bârlean, au tras pe dreapta azi zeci de șoferițe care au trecut prin centrul orașului.

Dacă unele dintre ele au ghicit despre ce este vorba încă de la primele semnale ale polițiștilor, altele puțin mai emoționate și, probabil, aflate în fața primului gest de acest fel, au crezut că au greșit ceva și de aceea sunt trase pe dreapta.

Acțiunea, inițiată și susținută din fonduri proprii de către polițiștii dejeni, a avut darul de a mai aduce un zâmbet pe fața dejencelor aflate în trafic, acestea primind pe lângă flori și urări de bine și sfaturi referitoare la prudența la volan.

De această dată, agenții au ales să ofere conducătoarelor auto lalele, în loc de mărțișoare, asta pentru a mai diversifica acțiunea care are loc la Dej în fiecare an.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Un utilizator spune

    Atâta se mai cacă pe ei militienii… In loc sa-si faca treaba , ei se dau in spectacol cu actiuni de genul asta… MARS!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More