Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiune comună a polițiștilor din Dej și Gherla. 17 șoferi au rămas fără permis

0 289

17 permise de conducere reținute și 62 de sancțiuni contravenționale aplicate în interval de două ore, în cadrul unei acțiuni preventiv-reactive care a fost organizată în comun, de polițiștii municipiilor Gherla-Dej.

La data de 26 noiembrie a.c., polițiștii municipiilor Dej și Gherla au organizat o acțiune comună în mediul rural și cel urban, în scopul combaterii nerespectării normelor rutiere, urmărindu-se impunerea unui climat de disciplină în rândul participanților la trafic, în special asupra obligațiilor care le revin conducătorilor auto privind acordarea priorității de trecere autospecialelor tip ambulanță.

Astfel, în intervalul orar 10.00-13.00, polițiștii au aplicat nu mai puțin de 62 de sancțiuni contravenționale.

Dintre acestea, majoritatea au reprezentat încălcări ale normelor rutiere referitoare la respectarea limitelor legale ale vitezei și ale obligațiilor ce le revin la trecerea autovehiculelor cu regim de circulație prioritară, respectiv ambulanțele care au în funcțiune semnalele luminoase și acustice.

Au fost reținute 17 permise de conducere, 15 dintre acestea pentru neacordarea prioritate ambulanțe.

Totodată, în cadrul activitățiilor, polițiștii au efectuat testări cu aparatul etilotest, pentru combaterea consumului de alcool în rândul conducătorilor de vehicule.

Polițiștii vor continua acțiunile preventive, în scopul asigurării unui trafic rutier sigur și în perioada următoare!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More