Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiune cu efective mărite în Piața Mărăști din Cluj-Napoca

0 290

Circa 50 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat în zona Pieței Mărăști pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea faptelor antisociale.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au organizat și desfășurat joi o razie, cu efective mărite, în zona Pieței Mărăști și a străzilor adiacente.

În acțiune au fost angrenați polițiști de ordine publică, investigații criminale, rutieri și criminaliști. De asemenea, au participat jandarmi și polițiști locali, informează IPJ Cluj.

În cadrul acțiunii, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 6.000 de lei, majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și a O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Potrivit comunicatului de presă al IPJ Cluj, 7 persoane, bănuite de comiterea unor fapte ilicite, au fost conduse la unitatea de poliție.

Razia a avut un caracter preponderent preventiv, în scopul descurajării comiterii de infracțiuni stradale, precum furturile din buzunare și genți.

 

Acțiunile polițiștilor vor continua.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More