Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiune de amploare a polițiștilor clujeni. Peste 200 de polițiști au fost la datorie pe întreg județul Cluj

0 45

martisoare politia gherla-5

Peste 200 de poliţişti au acţionat, ieri, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Pentru creşterea gradului de siguranţă publică şi prevenirea comiterii de fapte antisociale, la data de 10 iulie a.c., au fost organizate şi desfăşurate acţiuni cu efective mărite, pe raza judeţului Cluj.
Astfel, peste 200 de poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, rutieri şi poliţişti specializaţi în cercetarea infracţiunilor la regimul armelor, au fost angrenaţi în activităţi.
În cadrul acţiunilor, poliţiştii au efectuat peste 100 de controale în pieţe agroalimentare, localuri publice, târguri. De asemenea, a fost verificată activitatea a 95 de societăţi comerciale, fiind vizată combaterea evaziunii fiscale, a comerţului ilicit cu cereale, legume şi fructe, a contrabandei cu produse accizabile, precum şi a ilegalităţilor privind respectarea drepturilor de autor şi a celor conexe.
Activităţile au vizat prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, prevenirea faptelor care tulbură ordinea şi liniştea publică, a faptelor comise cu violenţă în zona localurilor publice.
S-a acţionat pentru prevenirea faptelor ilicite în domeniul transportului de material lemnos, precum şi combaterea braconajului cinegetic.
De asemenea, poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie pentru fluidizarea circulaţiei, precum şi pentru prevenirea şi sancţionarea abaterilor rutiere, având în vedere principale cauze generatoare a accidentelor rutiere grave.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More