Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Acțiune de amploare a polițiștilor dejeni

0 578

Polițiștii dejeni au efectuat o acțiune de amploare pe raza municipiului. Au fost legitimate 49 de persoane și verificate 36 de vehicule.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 5 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, au organizat si desfăşurat activităţi de prevenire a infracţiunilor stradale, dar şi de prevenire a accidentelor rutiere.

Activităţile privind prevenirea accidentelor rutiere au fost concentrate pe raza localităţilor Căşeiu şi Câţcău, pe raza localităţii Cuzdrioara, în timp ce activităţile de prevenire a infracţiunilor stradale  au fost concentrate în zona unităţilor de învăţământ şi în zona pieţelor agroalimentare.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 49 de persoane şi verificarea a 36 de vehicule. Neregulile constatate au impus aplicarea a 21 de sancţiuni contravenţionale, 17 dintre acestea pentru încălcări ale legislaţiei rutiere, iar 4 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, a fost constatată o infracţiune la regimul rutier, respectiv de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi a fost reţinut 1 permis de conducere.în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More