Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acţiune de amploare, cu efective mărite la Cluj. Circa 50 de polițiști și jandarmi au fost mobilizați pe teren – VIDEO

0 50

Circa 50 de poliţişti, împreună cu jandarmi, au acţionat ieri pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

La data de 23 februarie, pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 7 Poliţie au organizat o acţiune de amploare, cu efective mărite.

Acţiunea s-a desfăşurat pe străzile Platanilor, Calea Dezmirului şi în zona rampei de gunoi.  Astfel, circa 50 de poliţişti din cadrul tuturor secţiilor de poliţie urbană, luptători de intervenţie rapidă, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj, au fost angrenaţi în activităţi.

Acţiunea a vizat punerea în legalitate a persoanelor fără documente de identitate, depistarea celor care se sustrag de la urmărirea penală, precum şi descoperirea bunurilor căutate în temeiul legii.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 375 persoane şi au fost controlate 15 autovehicule. La sediul secţiei de poliţie au fost conduse 14 persoane bănuite de comiterea unor fapte antisociale.

Acţiunile continuă pentru impunerea prevederilor legale şi descurajarea faptelor antisociale, prin prezenţa vizibilă a poliţiştilor şi luarea măsurilor care se impun.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More