Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acţiune de căutare în curs. Bărbat dispărut în zona lacului Firiza

0 769

Forţele de salvare sunt în căutarea unui bărbat, în vârstă de 69 de ani, bărbat care ar fi dispărut la Valea Romana, în zona lacului de acumulare Firiza.

Forţele de intervenţie maramureşene sunt în căutarea unei persoane dispărute. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 69 de ani, care a fost ultima dată văzut la Valea Romana, în zona lacului de acumulare Firiza. Solicitarea de ajutor a venit în jurul orei 18:30. A răspuns Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş care a trimis în căutare patru jandarmi, dar şi o maşină de teren. Se pare că telefonul persoanei dispărute sună, dar nimeni nu răspunde.

Şase subofiţeri de la ISU Smurd sunt implicaţi în căutări, dar la faţa locului a ajuns şi o ambulanţă.

Ştire în curs de actualizare.

ACTUALIZARE

În jurul orei 22:50 în căutări a fost trimisă şi un câine de urmă, parte a Echipei Canine de Căutare Salvare Baia Mare. Se pare că bărbatul dispărut este cardiac şi are un infarct la activ. Din ultimele informaţii se pare că acesta trebuia să se întoarcă pentru tratament.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More