Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiune de dezinsecție a domeniului public la Cluj-Napoca

0 41

dezinsectie

Primaria Cluj-Napoca va efectua in perioada 1 -18 august 2013 a cincea actiune de dezinsectie pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca.

Actiunea se va desfasura intre orele 21.00 si 5.00. In cazul conditiilor meteorologice nefavorabile, durata prevazuta se va prelungi.
Substantele folosite in actiunea de dezinsectie sunt DETRAL SUPER si/sau K”OTRHINE insecticide pentru combaterea adultilor si BIOLARKIM 14– insecticid pentru combaterea larvelor. Produsele mentionate se regasesc in Registrul National al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana de Ministerul Sanatatii si fac parte din grupele Xn (gr. III) respectiv Xi (gr.IV) de toxicitate.

Pentru eficienta, activitatea de dezinsectie trebuie tratata in mod unitar, atat pe domeniul public, cat si privat la nivelul localitatii, motiv pentru care facem un apel cetatenilor, asociatiilor de locatari/proprietari, agentilor economici si institutiilor de pe raza municipiului sa efectueze dezinsectia pe proprietati, cladiri, subsolul blocurilor, odata cu actiunea de pe domeniul public a Primariei Cluj-Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More