Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiune de prevenire a furturilor la Ștranduri, organizat de polițiștii clujeni

0 112

Ieri, 27 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au acţionat pentru prevenirea furturilor din zona ştrandurilor din Cluj-Napoca.Ieri, 27 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au acţionat pentru prevenirea furturilor din zona ştrandurilor din Cluj-Napoca.Aceştia au distribuit pliante cu recomandări preventive şi au afişat astfel de materiale în incinta ştrandurilor.

Pentru prevenirea furturilor din zona ştrandurilor, vă recomandăm: În timpul ieşirilor la piscine sau la ştranduri, lucrurile personale trebuie să fie în atenţia dumneavoastră în permanenţă. Păstraţi mereu sub supraveghere pătura, banca sau locul în care aţi lăsat obiectele personale.  Nu lăsaţi pe plajă, la vedere, obiecte de valoare (bijuterii, telefoane mobile, etc.). În nicio situaţie nu oferiţi telefonul mobil unei persoane necunoscute, indiferent de pretextul acesteia.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More