Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiune dificilă de salvare într-o zonă izolată. O persoană zace lovită

0 916

Forțele ISU au fost alertate asupra unei persoane ce zace lovită și semiconștientă într-o pădure. Drumul până la victimă este impracticabil.

Azi, în jurul orei 13:00, echipajele ISU Bistrița au fost informate asupra unei persoane care a suferit un accident într-o pădure de pe raza localității Anieș, zona Corbu. Se pare că persoana respectivă este semiconștientă și se află într-o zonă izolată, impracticabilă mașinilor de intervenție.

„Alocat EPA Singeorz Bai, echipaj cu medic de la SAJ. Zona este greu accesibila, ultimii trei km din itinerariul de deplasare sunt impracticabili autosanitarelor astfel ca au fost alocate și Salvamont Bistrita Nasaud, Ocolul Silvic si SVSU Maieru” au declarat reprezentanții ISU Bistrița.

ACTUALIZARE

Din ultimele informații victima este un bărbat în vârstă de 53 de ani. Acesta a fost transportat până în locul în care au acces toate echipajele medicale. Echipajele de salvare au constatat că victima se află în stop cardiorespirator și s-au aplicat manevrele de resuscitare.

„Victima a fost coborâtă de catre aparţinători pana intr-un punct in care au ajuns echipajele medicale, pornite inspre locul indicat. Echipajele medicale EPA SMURD si SAJ au gasit barbatul in stop cardiorespirator si imediat au fost incepute manevrele de resuscitare.” au adăugat reprezentanții ISU.

Știre în curs de actualizare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More