Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiune dificilă pentru Salvamont Maramureș. Echipajele încearcă să ajungă la o persoană presupus decedată

0 223

Echipajele Salvamont Maramureș încearcă să ajungă într-o zonă greu accesibilă. Acestea au fost alertate asupra dispariției unei persoane. Victima este presupus decedată în propria casă.

Cei de la Salvamont Maramureș au transmis de puțin timp faptul că au fost anunțați despre o persoană dispărută de aproximativ 2-3 zile. Persoana în cauză este presupus a fi decedată în casă.

Aceasta locuia singură în zona Podurile Popii spre Bocicoel. Zona este greu accesibilă fiind posibil doar acces 4×4. Apelantul care a dat alarma locuiește la 1,5 km de casa presupusei victime tot, în zona Podurile Popii, Valea Stramturii, precizează cei de la Salvamont Maramureș.

De asemenea, localitatea respectivă este în carantina. Echipajul de prim răspuns al Salvamont Maramureș se deplasează în zona menționată unde în funcție de ce vor constata vor lua decizia care se impune într-o astfel de situație, au mai notat reprezentanții Salvamont.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More