Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiune în forță a polițiștilor dejeni. 5 persoane ridicate și duse la secție – FOTO

0 564

Polițiștii dejeni au desfășurat o acțiune de menținere a ordinii și siguranței publice. S-a acționat și în cazul participanților la trafic. Printre nereguli s-au descoperit și 5 persoane bănuite de săvârșirea unor diferite infracțiuni.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au organizat şi desfăşurat, la data de 10 august a.c., o acţiune de asigurare şi menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică. De asemenea, s-a acționat pentru responsabilizarea participanților la trafic.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 186 de persoane și controlate 168 de autovehicule. Totodată, au fost verificați 9 agenţi economici. Au fost aplicate 86 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 60 pentru abateri de la prevederile legislaţiei rutiere, conform OUG 195/2005, 7 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, conform Legii 61/1991 republicată, iar 3 pentru nerespectarea Legii 12/1990 privind comerţul ilicit.

În cadrul acțiunii, au fost depistate 5 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni, fiind puse în aplicare mandate de aducere. Totodată au fost reținute 2 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More