Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiune în miez de noapte a polițiștilor clujeni

0 270

Polițiștii clujeni au efectuat o acțiune ce a vizat siguranța publică și prevenirea accidentelor rutiere.

Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, la data de 28 martie, în intervalul orar 01.00 – 02.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca cu sprijinul poliţiştilor Secţiilor de Poliţie Urbană şi al poliţiştilor Biroului Rutier Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune de menţinere a unui climat de siguranţă publică  şi de prevenire a accidentelor rutiere. Acţiunea a vizat străzile Traian Vuia, Dorobanților, Calea Floreşti, Calea Turzii şi Calea Baciului.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 36 de persoane, şi verificarea a 27 de autovehicule. Neregulile constatate au impus aplicarea a 21 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o prioadă determinată, 1 permis de conducere, ca urmare a depăşirii regimului legal de viteză şi 2 sancţiuni pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More