Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acţiune pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere soldate cu rănirea pietonilor

0 66

Poliţiştii maramureşeni au continuat ieri, 07 martie, activităţile de monitorizare a traficului rutier pe drumurile publice din judeţ, în vederea creşterii gradului de siguranţă rutieră.

Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere soldate cu rănirea pietonilor. Astfel, poliţiştii au urmărit atât depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor cât şi identificarea pietonilor care se angajează în traversări neregulamentare prin locuri nepermise şi fără să se asigure. Pentru neregulile constatate, poliţiştii băimăreni au aplicat 43 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 7000 de lei, şi au reţinut 2 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Controale în trafic au fost efectuate şi pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei. Poliţiştii au urmărit prevenirea şi combaterea transportului ilegal de persoane. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 7000 de lei. De asemenea, poliţiştii sigheteni au reţinut 2 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din Şomcuta Mare au acţionat împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român Maramureş pentru depistarea şi sancţionarea şoferilor care se deplasează cu autovehicule fără respectarea normelor tehnice în vigoare. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 1000 de lei şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii vă îndrumă să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie pe drumurile publice şi vă urează drum bun, în siguranţă!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More