Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiune polițienească în Bistrița

0 205

Polițiștii bistrițeni au acționat în sistem integrat pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență.

Polițiștii din municipiul Bistrița au acționat în noaptea 7/8 decembrie pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, dar și respectarea normelor rutiere în vigoare.

Astfel, au fost verificate 3 localuri publice și au fost legitimate peste 90 de persoane. Totodată, au fost oprite în trafic pentru control, peste 20 de autoturisme, iar ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3275 lei, au transmis cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

Din totalul acestora, două au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991, celelalte fiind la regimul rutier. Ca măsură complementară, au fost reținute plăcuțele și certificatul de înmatriculare în două cazuri în care polițiștii au constatat lipsa contractului de răspundere civilă auto obligatorie, au mai notat oamenii legii.

Nu în ultimul rând, acțiunea a beneficiat de sprijinul unei echipe de polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More