Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiune a polițiștilor pentru combaterea contrabandei cu tutun la Baia Mare

0 79

Prevenirea și combaterea contrabandei cu tutun este o  prioritate a polițiștilor maramureșeni. În urma unor controale, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au întocmit două dosare penale și au confiscat ţigări de contrabandă în valoare de aproximativ 3 300 de lei.

În perioada 24 – 25 octombrie, poliţiştii Biroului de Combatere  a Contrabandei au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu țigări de proveniență ucraineană sau țigări netimbrate în România.

În urma controalelor efectuate la sediile mai multor societăți comerciale și persoane fizice, de pe raza municipiului Baia Mare, polițiștii au constatat două infracţiuni la Legea nr. 86/2006. Astfel, au fost întocmit dosare penale şi se continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere penală.

De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 270 pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de aproximativ  3 300 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More