Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiune umanitară ALDE Dej: O familie nevoiașă din Chiuiești a primit mobilă, îmbrăcăminte și jucării

0 73

Acțiunile umanitare desfășurate de către organizațiile de tineret și femei ale Alianței Liberalilor și Democraților Europeni, filiala Dej au continuat sâmbătă la Chiuiești.

După ce au desfășurat pe parcursul ultimelor luni mai multe acțiuni caritabile în localitățile Batin sau Mintiu Gherlii, la finalul acestei săptămâni a venit rândul unei familii din localitatea Chiuiești să primească sprijin.

Organizația de femei OFLDE, împreună cu organizatia de tineret TLDE au dus la bun sfârșit sâmbătă o acțiune venind în sprijinul unei familii, mamă cu doi copii, din comuna Chiuiești.

Casa femeii este în construcție, iar familia avea nevoie de mobilă și îmbrăcăminte pentru a înfrunta sezonul rece care bate la ușă. Reprezentanții ALDE Dej s-au deplasat sâmbătă la Chiuiești cu un transport important de mobilier pentru casa femeii, ducând totodată acesteia și îmbrăcăminte, dar și jucării pentru cei doi copilași.

Ca de obicei, întreaga acțiune a fost realizată cu sprijinul președintelui ALDE Dej, ing. Vicențiu Știr, cel care a inițiat și sprijinit și alte acțiuni umanitare de acest gen derulate de organizația politică pe care o coordonează.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More