Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Acțiunea „Grătarul”. Polițiștii clujeni, controale amplificate pentru perioada 1-3 mai în contextul epidemiei Covid-19

0 705

Peste 300 de polițiști clujeni acționează zilnic, în perioada 1-3 mai, pe raza județului Cluj, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea faptelor antisociale, dar și cu scopul verificării restricțiilor impuse de ordonanțele militare.

Astfel, transmit cei de la IPJ Cluj, în contextul efortului comun desfășurat în această perioadă, pentru prevenirea și reducerea numărului de îmbolnăviri cauzate de COVID-19, este necesară respectarea în continuare a distanțării fizice.

În minivacanța de 1 mai, rămânem acasă, suntem solidari perioadei prin care trecem și petrecem timpul în familie. Vă informăm că este restricționat accesul în zonele cunoscute ca fiind atractive pentru ieșirile la iarbă verde, transmit oamenii legii.

Sancțiunile contravenționale pentru abaterile de la prevederile ordonanțelor militare sunt de la 2000 si 20.000 de lei pentru persoane fizice.

În acest weekend prelungit, aproximativ 900 de polițiști sunt în stradă, în întreg județul, pentru siguranța comunității.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More