Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiunea „ Împreună pentru un Dej Curat”

0 38

ecologizare curatenie

Primăria Municipiului Dej, demarează joi, 10 aprilie, cu începere de la ora 9:30 , acțiunea „ Împreună pentru un Dej Curat”, parte integrantă a programului amplu intitulat „Aprilie, luna curățeniei în comunitatea noastră”, care are ca scop pregătirea orașului pentru Sărbătorile Pascale.

În cadrul evenimentului, la care vor participa angajați din cadrul  Primăriei Municipiului Dej și elevi din instituțiile de invățământ din oraș, se vor desfășura acțiuni de ecologizare în toate zonele orașului, deșeurile colectate, urmând să fie preluate de Serviciul Administrării Domeniului Public și  Compania de Salubritate Bratner Vereș.

„ Este o acțiune pe care Primăria Dej o desfășoară în fiecare an, în această perioadă, perioada aleasă ținând cont și  de faptul că  elevii se află în cadrul săptămânii „ Școala Altfel”. Și pentru acest an, ne-am propus implicarea angajaților primăriei, instituțiilor de învățământ, cetățenilor, instituțiilor publice și agenților economici.

Până la Sărbătorile Pascale, în paralel cu activitatea de ecologizare se efectuează și vor efectua lucrări de toaletare a vegetației, reparații ale străzilor, urmate de curățarea, spălarea lor și efectuarea marcajelor rutiere, astfel încât prin efortul nostru al tuturor, până de Paște, dar și în continuare să ne bucurăm împreună de un oraș curat.” – Primar Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More