Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiunea ”Mecano” desfășurată în 264 de locații din Maramureș

0 44

actiunea mecano jocuri noroc ruleta slot-machineÎn perioada 04 – 05 aprilie 2013, poliţiştii din cadrul structurilor de investigare a fraudelor, combatere a criminalităţii organizate, ordine publică, investigaţii criminale şi analiza informaţiilor, sub coordonarea unui ofiţer specialist din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au desfăşurat o amplă acţiune în judeţul Maramureş pentru identificarea şi sancţionarea ilegalităţilor în domeniul jocurilor de noroc de tip ,,slot-machine”.

Acţiunea urmăreşte identificarea tuturor agenţilor economici autorizaţi care exploatează mijloace de joc tip “slot machine”, identificarea şi verificarea tuturor agenţilor economici neautorizaţi care organizează jocuri de noroc şi a sălilor/spaţiilor în care aceştia desfăşoară astfel de activităţi, depistarea cazurilor de evaziune fiscală, verificarea modului în care aceste societăţi comerciale respectă prevederile legale referitoare la condiţiile de autorizare, organizare şi exploatare a jocurilor de noroc, achitarea tuturor taxelor de licenţiere şi autorizare, tranzacţionarea de mijloace de joc şi comunicarea acestor tranzacţii, respectarea drepturilor de proprietate intelectuală şi cele privind mărcile.

Până în prezent au fost verificate 264 de săli/spaţii în care se desfăşoară jocuri de noroc, au fost indisponibilizate 36 de aparate, în valoare de 252000 de lei, şi au fost constatate 14 infracţiuni.

Activităţile de verificare continuă pentru identificarea şi tragerea la răspundere a tuturor celor care nu respectă prevederile legale în acest domeniu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More