Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acţiunea umanitară. Angajați din cadrul Penitenciarului Gherla au participat la un concurs de înot

0 48

swimathon Cluj NapocaSâmbată, 11 iulie 2015, trei angajati ai Penitenciarului Gherla, alaturi de voluntari din diverse domenii de activitate, au participat la proiectul social „Locuințe protejate pentru tineri – Serviciul Social Centrul Daniel”, in cadrul unui eveniment de strângere de fonduri – Swimathon Cluj, ediţia 2015.

Acţiunea umanitară a constat într-un concurs de înot desfăşurat la Complexul de Nataţie „Universitas”, situat în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu” din Cluj Napoca.
Activitatea este organizata de Societatea de Caritate Blythswood, un proiect de integrare socio-profesională a tinerilor provenind din medii defavorizate (Centre de Plasament, familii dezorganizate). Scopul proiectului este formarea şi educarea persoanelor tinere, peste 18 ani, care părăsesc sistemul de protecție a copilului și nu au posibilitatea de a se integra în societate. Acest obiectiv se realizează într-un cadru bazat pe un model de tip familial și are un caracter accentuat de prevenire a criminalității.
De-a lungul timpului personalul Penitenciarului Gherla a dat dovadă de receptivitate la acţiuni de voluntariat sau umanitare, răspunzând mereu cu entuziasm la solicitările partenerilor sociali, organizaţii nonguvernamentale sau fundaţii, cu privire la ajutorarea persoanelor aflate în dificultate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More