Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiuni ale polițiștilor pentru reducerea riscului rutier

0 196

Acțiuni în trafic ale polițiștilor împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român pe DN 17C. Au fost aplicate sancțiuni de 4060 de lei și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Polițiștii Posturilor de Poliție Coșbuc și Romuli, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român Bistrița-Năsăud au acționat ieri, 13 noiembrie a.c., pe DN 17C. Acțiunea s-a desfășurat pe raza celor două comune, iar scopul principal a fost reducerea riscului rutier. S-a verificat în trafic starea tehnică a autovehiculelor și s-a urmărit dacă acestea îndeplinesc condițiile tehnice pentru a putea circula pe drumurile publice.

Cu ocazia activităților desfășurate au fost constatate și aplicate 24 de sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002- privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de 4060 lei. Totodată au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More