Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiuni comune ale Poliției și Registrului Auto Român, în scopul reducerii riscului rutier, în județul nostru

0 57

Pentru că defecțiunile tehnice ale autoturismelor pot fi cauze generatoare de accidente rutiere, polițiștii acționează constant, împreună cu specialiști din cadrul Registrului Auto Român, atât pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor, cât și pentru prevenirea și combaterea riscului rutier.

Astfel, la data de 17 august, polițiștii Postului de Poliție Dumitra, cei ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud și reprezentanți ai Registrului Auto Român Bistrița-Năsăud au desfășurat controale în trafic, pe DN 17/C și pe drumurile comunale din Dumitra.

Cu această ocazie au fost verificate peste 40 de autoturisme, fiind constatate și aplicate 21 sancțiuni contravenționale, toate la O.U.G. 195/2002, în valoare de 3.915 lei. De asemenea, au fost reținute 5 certificate de înmatriculare, ca urmare a neregulilor și defecțiunilor tehnice constatate la autovehiculele verificate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More