Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiuni de amploare în Cluj-Napoca

0 531

În data de 25/26 ianuarie a.c. efective ale poliției Cluj au desfășurat ample acțiuni în ceea ce privește siguranța rutieră, dar și pentru menținerea ordinii și liniștii publice. S-au dat sancțiuni de peste 22.000 de lei.

Poliţişti din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier au organizat, la data de 25.01.2018, o acțiune pe linie de pietoni și acordare prioritate pietoni, pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea acestor reguli de circulație. S-a acționat atât în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, cât şi în cartierele municipiului. Astfelpoliţiştii au constatat 2 infracţiuni rutiere, au aplicat 83 sancţiuni contravenţionale în valoare de  22.170 lei, precum şi 126 puncte de penalizare. Ca măsură suplimentară au fost reţinute 17 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

La data de 25/26.01.2018, în intervalul orar 23.30-03.00, poliţişti din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Biroul pentru Centrul Universitar au acţionat pe str. Piezișă din Cluj-Napoca, pentru creșterea gradului de siguranță publică a cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și descoperirea persoanelor care comit infracțiuni și contravenții. La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Stefan Cicio-PopCluj-Napoca, precum şi politişti locali. Poliţiştii au legitimat 38 de persoane, fiind verificate şi 19 autovehicule. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.060 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More