Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiuni de amploare în Cluj-Napoca

0 371

În data de 25/26 ianuarie a.c. efective ale poliției Cluj au desfășurat ample acțiuni în ceea ce privește siguranța rutieră, dar și pentru menținerea ordinii și liniștii publice. S-au dat sancțiuni de peste 22.000 de lei.

Poliţişti din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier au organizat, la data de 25.01.2018, o acțiune pe linie de pietoni și acordare prioritate pietoni, pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea acestor reguli de circulație. S-a acționat atât în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, cât şi în cartierele municipiului. Astfelpoliţiştii au constatat 2 infracţiuni rutiere, au aplicat 83 sancţiuni contravenţionale în valoare de  22.170 lei, precum şi 126 puncte de penalizare. Ca măsură suplimentară au fost reţinute 17 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

La data de 25/26.01.2018, în intervalul orar 23.30-03.00, poliţişti din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Biroul pentru Centrul Universitar au acţionat pe str. Piezișă din Cluj-Napoca, pentru creșterea gradului de siguranță publică a cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și descoperirea persoanelor care comit infracțiuni și contravenții. La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Stefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca, precum şi politişti locali. Poliţiştii au legitimat 38 de persoane, fiind verificate şi 19 autovehicule. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.060 lei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.