Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiuni de amploare ale poliției dejene. Au fost aplicate sancțiuni de circa 10.000 de lei

0 351

Poliția municipiului Dej și membrii Secției 5 Poliție Rurală Dej au desfășurat în 9 ianuarie o amplă acțiune de verificare și prevenire a faptelor penale și contravenționale.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej și ai Secției 5 Poliție Rurală Dej au desfășurat, la data de 9 ianuarie a.c., o acțiune cu efective mărite pentru prevenirea şi combaterea faptelor penale şi contravenţionale, a accidentelor rutiere, depistarea persoanelor care fac obiectul unor cauze penale și se sustrag urmăririi penale.  În activități au fost angrenați polițiști de investigații criminale, rutieri, ordine publică și criminaliști.

S-a acționat cu precădere pe străzile 1 Mai, Mihai Viteazu, Crângului, Vâlcele, Avram Iancu, Unirii, Dobrogeanu Gherea, Ecaterina Teodoroiu. De asemenea, s-a acționat cu aparatură radar pe DN17, în localitatea Cuzdrioara, DN1C, DN18B, pe raza localităților Câțcău, Cășeiu, Coplean și Rugășești, DJ 172 F – în localitățile Mica și Unguraș, precum și pe raza comunei Jichișu de Jos. În cadrul acțíunii, au fost legitimate 157 de persoane și au fost verificate 119 autovehicule.

Totodată, au fost executate 7 mandate de aducere și au fost constatate 2 infracțiuni rutiere: conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat. Pentru neregulile depistate pe linie rutieră au fost reținute 9 permise de conducere, 6 dintre acestea fiind reținute în urma unor depășiri neregulamentare. De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.000 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More