Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiuni de amploare a Serviciului Rutier. Contravenții în valoare de 34.000 de lei

0 97

O acţiune de amploare a avut loc ieri, 23 noiembrie, între orele 10.00 – 16.00, când poliţiştii Serviciului Rutier au desfăşurat activităţi pentru combaterea vitezei excesive. 142 de autovehicule au fost verificate și 53 de conducători auto au fost sancționați.

O acţiune de amploare a avut loc ieri, 23 noiembrie, între orele 10.00 – 16.00, când poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş în colaborare cu cei din cadrul Serviciului Rutier Sălaj şi Serviciului Rutier Satu Mare au desfăşurat activităţi pentru combaterea vitezei excesive.

Poliţiştii au participat la acţiune cu autospeciale dotate cu aparat radar şi în cele şase ore de acţiune, au oprit pentru verificări 142 de autovehicule care se deplasau pe D.N.1C, D.N.19 şi D.J.108/A. Au fost depistaţi 53 de conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză, iar sancţiunile contravenţionale aplicate acestora se adaugă altor 37 de sancţiuni aplicate pentru alte abateri rutiere constatate. Valoarea amenzilor este de aproximativ 34.000 de lei.

Totodată, în trei cazuri poliţiştii au aplicat măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce, iar în alte două cazuri au fost retrase certificatele de înmatriculare ale autoturismelor.

Şi poliţiştii rutieri din Baia Sprie au urmărit identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză. Conducătorii a 22 de autovehicule verificate au fost sancţionaţi contravenţional, iar ca măsură complementară au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

Drumurile publice din judeţ vor fi supravegheate de poliţişti şi în acest week-end. Aceștia le recomandă şoferilor să conducă cu grijă, să fie preventivi, să nu urce la volan dacă consumă alcool, iar pietonilor să traverseze strada doar după o temeinică asigurare!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More