Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Acțiuni de informare și prevenire ce vizează studenții străini

0 152

Polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar Cluj-Napoca au efectuat o acțiune de informare și de verificare a modului de respectare a regimului de ședere pe teritoriul României, în Complexul Studențesc Hașdeu.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul pentru Centrul Universitar, în colaborare cu Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Cluj, au desfășurat, la data de 15 martie a.c., o acțiune în zona Complexului Studențesc Hașdeu.

Acțiunea a avut drept scop informarea studenților străini cu privire la regimul legal de ședere pe teritoriul țării noastre. De asemenea, au fost efectuate o serie de verificări pe această linie.   În cadrul acțiunii, au fost informate, consiliate și verificate 80 de persoane străine, de diferite cetăţenii (ex. persoane din Albania, Germania, Italia, Austria, Republica Congo, Brazilia, Vietnam, Polonia etc.). Polițiștii vor continua acțiunile de informare, prevenire și control.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More