Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiuni de verificare și control în piețele și magazinele băimărene

0 657

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de comisari din cadrul Comisariatului Județean Pentru Protecția Consumatorilor Maramureș, au desfășurat activități de verificare și control, destinate prevenirii și combaterii faptelor ilicite, săvârșite în domeniul comercializării produselor agroalimentare și pentru protejarea populației împotriva unor activități de comerț ilicit, în municipiul Baia Mare.

În cadrul activităților, au fost verificați 20 de agenți economici, 35 de persoane fizice autorizate și 5 autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 46.000 de lei.

Ca măsură complementară s-a dispus confiscarea sumei de 165 de lei și a fost indisponibilizată cantitatea totală de 13.019 kg de fructe și legume, în valoare totală de aproximativ 64.500 de lei, urmând să se stabilească cu exactitate proveniența acestora.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More