Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiuni masive ale poliției rutiere. Amenzi de peste 30.000 de lei

0 118

Peste 150 de autovehicule au fost oprite în trafic și supuse verificării. Polițiștii au căutat prevenirea infracțiunilor rutiere. Rezultatul întregii acțiuni a fost un calup de amenzi de peste 30.000 de lei.

Poliția rutieră Maramureș a acționat cu efective mărite pentru a preveni și a depista infracțiunile rutiere la regimul circulației pe drumurile publice. Peste 150 de autovehicule au fost oprite și verificate în trafic.

Poliţiştii din Baia Mare au acţionat pe raza municipiului pentru depistarea şoferilor care efectuează opriri sau staţionări neregulamentare. Poliţiştii din Şomcuta Mare au fost prezenţi în trafic cu aparatura radar din dotare pentru combaterea vitezei excesive pe D.N.1C. La Baia Sprie s-a acţionat pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie pe fondul depăşirilor neregulamentare iar la Vişeu de Sus pentru depistarea şoferilor care condus sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii i-au depistat pe şoferii care au pus în pericol siguranţa participanţilor la traficul rutier şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 30 000 de lei. De asemenea, au fost reţinute şapte permise de conducere şi retrase trei certificate de înmatriculare

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.