Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acţiuni pe linie silvică desfăşurate de poliţiştii bistriţeni în perioada 26-27 ianuarie 2016

0 28

La data de 26 ianuarie 2016, în urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii bistriţeni împreună cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Valea Ilvei, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 45 ani, din Lunca Ilvei, care transporta, cu un atelaj hipo, 1,8 mc material lemnos, pe un drum forestier de pe raza comunei Lunca Ilvei, fără a deţine documente de proveniență legală.

Cantitatea de material lemnos, având o valoare de 254,36 lei, a fost confiscată și predată în custodia organelor silvice, iar bărbatul a fost sancţionat contravențional cu amendă, în valoare de 2000 de lei.

La aceeaşi dată, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza localităţii Mureşenii Bârgăului, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională, unei persoane fizice, pentru deţinerea de material lemnos fără documente legale de provenienţă. Materialul lemnnos, în valoare de 190 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

La data de 27 ianuarie 2016, ca urmare a unui control comun efectuat de poliţişti împreună cu specialişti silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, la o societate comercială din Tureac, au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.000 de lei, şi s-a dispus confiscarea valorică a 163,17 mc material lemnos, în valoare de 42.532 de lei.

Totodată, poliţiştii bistriţeni au identificat trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 de ani şi 35 de ani, toţi trei din Cuşma, în timp ce sustrăgeau 3,36 mc material lemnos. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional, cu amendă în valoare de 800 de lei fiecare, iar materialul lemnos sustras a fost predat în custodia Ocolului Silvic Dealu Negru.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More