Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiuni pentru combaterea evaziunii fiscale. Polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare de 15 000 lei.

0 275

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat acțiuni, pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, pe raza județului. S-a confiscat numerar în sumă de 612,5 lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice de pe raza Județului Bistrița Năsăud au efectuat controale și verificări de specialitate la 25 de agenți economici care desfășoară activități comerciale în zona piețelor agroalimentare.

În cadrul acțiunii s-a pus accent pe corectitudinea înregistrării pe aparatele electronice fiscale de marcat, comercializarea legumelor și fructelor, precum și verificarea provenienței mărfurilor comercializate.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost constatate și aplicate 18 sancțiuni contravenționale conform Legii 12/1990 – privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, în valoare totală de 15 000 lei.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More