Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiuni pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale. Polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale de peste 34 000 lei.

0 62

La data de 7 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat pentru prevenirea şi combaterea cu fermitate a faptelor ilicite din domeniul comerțului și prestărilor de servicii către populație, efectuând controale şi verificări de specialitate, la unităţi comerciale de pe raza județului Bistrița Năsăud, având ca scop prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost aplicate un număr de 19 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 34.700 lei, din care 17 prevăzute de Legea 12/1990 și 2 la Legea 145/2014, pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol. Totodată, a fost confiscat numerar în sumă de 290 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More