Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acţiuni preventive ale jandarmilor bistriteni în unităţile de învăţământ

0 68

 

imagesCadrele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa Năsăud, prin programul de prevenire a violenţei în şcoli intitulat: „Jandarmul, prietenul celor care respectă legea!”, au demarat la inceputul acestui semestru actiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale în rândul elevilor bistriteni.

„Având în vedere necesitatea prevenirii situaţiilor de risc în zona instituţiilor de învăţământ preuniversitar, în scopul creşterii gradului de siguranţă a elevilor şi personalului didactic, în această săptămână jandarmii bistriţeni, au efectuat mai multe acţiuni de prevenire atât în municipiu cât şi în mediul rural. Cadrele Compartimentului Prevenire şi Combatere a Faptelor Antisociale din cadrul Jandarmeriei bistriţene au fost prezente, atât luni 21, cât şi marţi 22 ianuarie a.c., în mijlocul elevilor de la Colegiul Tehnic Infoel din municipiul Bistriţa, respectiv al celor de la şcolile din localităţile: Şanţ, Rodna şi Sângeorz Băi”, se arata intr-un comunicat de presa remis de catre Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ‘Gelu Voievod’ Bistriţa Năsăud, precizandu-se de asemenea ca astfel de actiuni vor continua pe tot parcursul anului de învăţământ.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More