Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiuni preventive ale polițiștilor bistrițeni. Unde vor acționa

0 62

Polițiștii iau toate măsurile necesare pentru prevenirea faptelor antisociale în zonele unde au loc evenimente cultural-artistice și religioase.

Astăzi și mâine, în localitățile Galații Bistriței, Șieu, Budacu de Sus, Budești, Șanț, Josenii Bîrgăului și Spermezeu au loc activități cultural-artistice și religioase, ocazie cu care aproape 50 de polițiști de la Serviciul Acțiuni Speciale, secții și posturi de poliție rurală vor acționa suplimentar față de dispozitivul obișnuit pentru zilele de week-end.

Acțiunile au ca scop prevenirea faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, a celor comise cu violență, precum și combaterea riscului rutier.

Se estimează prezența a peste 7000 de participanți, ocazie cu care polițiștii vor lua toate măsurile necesare pentru prevenirea infracțiunilor de furt și asigurarea ordinii și liniștii publice, în zonele desfășurării evenimentelor.

Polițiștii sunt prezenți și pe principalele drumuri și căi de acces, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum și pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Le recomandăm cetățenilor să nu ezite să anunțe Poliția, în caz că sunt victime sau martori ai unor fapte antisociale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More