Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Activitate metodică de succes la Școala gimnazială ”Avram Iancu” din Dej

0 163

someseanul-P4240049

Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Dej a găzduit azi o activitate metodică de diseminare a activităților extrașcolare și extracurriculare din Săptămâna „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun !”, desfășurată în perioada 6-10 aprilie 2015.

La activitatea de la Școala gimnazială ”Avram Iancu” au participat, alături de directorul școlii, prof. Daniela Herineanu și director adjunct, prof. Gheorghe Giurgiu, coordonatorii de proiecte și programe educative de la liceele și școlile gimnaziale din municipiul Dej și zona Dej.

Doamna prof. Maria Alina Vancia, coordonatoarea de proiecte și programe educative de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Dej a prezentat raportul de activitate.

Participanții au studiat cu interes revista Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Dej, „ȘCOALA  ALTFEL: SĂ ȘTII MAI MULTE,  SĂ FII MAI BUN !”.

Despre monitorizarea activităților desfășurate la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Dej a vorbit domnul prof. Gheorghe Giurgiu, director adjunct.

A urmat prezentarea unor exemple de buna practică: Sceneta „Comoara din farfurie”, îndrumătoare, prof. Elena Cristina Dascălu și blogul  unui parteneriat cu Grădinița „Lumea piticilor” din Dej, cu tema „Poluarea sonoră”, prezentat de doamna prof. Livia Pop.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More